BogForum – et interview vi ikke nåede

Af Jesper Tolstrup, redaktør på TURBINE forlaget

Her skulle have været et interview, det havde jeg lovet. Lovet Marianne Bugge, som er flittig skribent her på bloggen. Et interview med mig om, hvordan det er være med som udstiller på Danmarks største bogbegivenhed, BogForum.

“God idé,” svarede jeg. “Det kan vi lave om lidt.” Det blev til “nej, det kan vi lave i eftermiddag” som blev til “vi laver det onsdag over middag”. I dag torsdag tager vi med færgen kl. 9 fra Århus, og jeg måtte indse, at mit løfte til Marianne om et interview var helt umuligt at overholde. Så det bliver til disse linjer i stedet.

Sandheden er, at man har hulens travlt, når der er bogmesse i Forum, i hvert fald når man arbejder på et forlag, der udstiller. Et forlag med folk, der synes, at de reoler, de selv har fået bygget, er bedre end dem, man kan leje på stedet. Og et forlag, hvor man kan grave alle mulige bøger frem fra dybet i kælderen, som skal med på messe. Og hvor man ikke bare nøjes med at pakke sin egen kuffert og lade Nordisk Bogcenter tage sig af resten. Man har hulens travlt i dagene op til messen!

Derfor gik hele onsdagen med at hente udlejningsbil, finde frem og pakke ned og fylde varevogn indtil dørene kun kunne lukkes, hvis man gav stakken med kasser og reoler en hård skuldertackling, og skyndte sig at lukke dørene, inden stakken gav igen.

Og imens sad Marianne med blok og pen og ventede – eller også lavede hun noget andet. Det må man jo næsten håbe …

Vi ses på BogForum, hvis I lægger vejen forbi stand nummer 63. Og vi har travlt, men I skal bare hilse på, så hilser vi igen. Det lover jeg!

 

 

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i Interviews, Jesper Tolstrup, TURBINE forlaget, Turbinebloggen og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s