GODT NYTÅR

TURBINE ønkser godt nytår

Af Marianne Bugge

Så er tiden kommet til at sige farvel til det gamle år – også på og fra TURBINE forlaget. Et år, hvor forlaget blev kåret som en hurtigt voksende Gazellevirksomhed. Den kåring er vi stolte af og glade for, ikke mindst fordi det vidner om alle de gode bøger, vi har udgivet. Bøger af gode forfattere og tegnere. Bøger, som bliver købt og læst. Og i en tid, hvor bogen er truet af så mange andre medier, er vi ekstra stolte her på TURBINE forlaget.

2010 blev også året, hvor forlaget blev sponsor for de seje håndboldpiger på U16 holdet, som vi snart har billeder af her på bloggen.

Og endelig blev 2010 jo året, hvor TURBINE forlaget fik Turbinebloggen, så vi med egne ord kan fortælle om livets gang her på forlaget. Det har vi nydt, og du kan glæde dig til flere gode stunder sammen med os her på bloggen i 2011.

Tak til læsere, kunder, samarbejdspartnere, forfattere, tegnere og alle andre, der har været med til at gøre 2010 til et dejligt år på forlaget. Vi glæder os til 2011 med dobbelt aa i bynavnet Aarhus, flere bøger og nye stier, der skal betrædes og beskrives.

RIGTIG GODT NYTÅR!

Reklamer
Dette indlæg blev udgivet i TURBINE forlaget, Turbinebloggen og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s